Přihlásit se
Seznam porovnání
Seznam porovnávání je prázdný
Seznam přání
Seznam přání je prázdný
Nákupní košík
Vyhledat
Titanové profesionální nádobí SKK serie 7 Indukce

Všechny produkty řady 7 jsou ručně odlévány ze  slitiny bezpečné pro potraviny a mají naši vysoce kvalitní nepřilnavou povrchovou úpravu Titanium Durit Resist.

Proces ručního odlévání vytváří extrémně robustní tělo pánve, které díky optimálním vlastnostem ve spojení s tepelnou vodivostí a rovnoměrným rozložením tepla zaručuje jedinečný požitek z vaření při maximální úspoře energie zároveň. Kvalitní nepřilnavý povlak umožňuje i přípravu zdravých pokrmů s nízkým obsahem tuku v rámci moderního zdravotně nezávadného stravování. Výrobky řady 7 jsou vhodné pro všechny typy varných desek včetně indukčních.

Profesionální Indukční řada: osvědčená kvalita v provedení s možností indukce Indukční dno o tloušťce 10 mm s mikrovláknem zajišťuje dokonalé a rovnoměrné rozložení tepla ve vašem nádobí SÉRIE 7. Tyto podlahy zaručují nekroutí ani při vysokých teplotách. Mimořádná energetická účinnost podlah vám šetří peníze.

Naše řada 7 je inovativní Profesionální - S  perfektní povrchovou úpravou. Jedná se o třívrstvý povrch založený na inovativní kombinaci multipolymerů. Přesvědčí extrémně dlouhotrvajícím nepřilnavým efektem. Je zvláště vhodný pro šetrné vaření. Tento systém se vyznačuje vynikající odolností proti korozi a mimořádně dlouhotrvajícím nepřilnavým efektem, vyvinutý pro profesionální použití. Vařit zdravě a nízkokaloricky? Žádný problém, protože pro naše produkty je potřeba jen minimum oleje, tuku nebo másla. Samozřejmostí je odolnost držadel do 260°C.

Luxusní měděné nádobí vhodné pro všechny druhy ohřevů včetně indukce a trouby. Vyberte si z naší nabídky měděného nádobí.

Luxusní příbory EW 24 dílů matné

Luxusní měděný hrnec 20 cm Reserve s poklicí i na indukci

Luxusní měděný hrnec 24 cm Reserve s poklicí i na indukci

Luxusní mědeně fondue Swiss Gourmet


Copyright © 2023 Luxusní nádobí.cz.
payment eShop od Linelab.